tilmeld link

Kunst & Kultur -» Diverse


Her samler vi forskellige kunst og kultur hjemmesider som vi ikke endnu har oprettet en selvstændig kategori for. Generelt vil vi oprette en ny kategori, når vi har 3 eller flere sites som falder inden for samme kategori.

cph-art online kunstmagasin

cph-art online kunstmagasin

Netbaseret tidsskrift, der har kultur som hovedemne.
Kunstnere og andre aktører indenfor kulturverden har mulighed for oprettelse af kunstnerprofilen på sitet for at synliggøre deres virke..
De Rodløse

De Rodløse

Et fotografisk projekt om hjemløse i Danmark, der igennem en landsdækkende fotoudstilling og bogudgivelse skal fremme forståelsen omkring de hjemløses situation i Danmark ved at sætte fokus på deres liv og levevilkår.
De Rodløse er en gruppe på 30 mennesker der på én eller anden måde er skubbet ud af samfundet, enten af eller uden fri vilje og som ikke kun kan hjælpes, som en del af den samfundsmæssige in.
dinhistorie.net

dinhistorie.net

dinhistorie.net tilbyder dig at udføre et lydportræt på en CD af en slægtning eller anden kær person, hvis historie du mener bør bevares til glæde for dig selv og for kommende generationer.
Produktet blander gamle fortælletraditioner med den moderne digitale teknik. Optagelsen foregår hos kunden, og den gode oplevelse og atmosfære vægtes højt..
Huginmosaik

Huginmosaik

Kulturhistorte, som amatør savnes kontakt til andre med tilsvarende interesserede udtrykt i ord og billeder hvorledes man udtrykker, viser egne billeder egen tekst på hjemmeside til læsning og kommentarer fra andre med samme interesse venlig hilsen Bent sørensen.
Jubiiday.dk

Jubiiday.dk

Her kan du finde næsten alt om hvad der sker i Danmark. Du kan uploade din fødselsdag, jeres bryllup, en reception, fest, alt kan vises du kan gøre det selv eller send en mail til os. DET er gratis.
Kritisk Portal

Kritisk Portal

Kritisk Portal er et kulturmagasin, der anmelder kunst og bøger samt kommer med aktuelle, næsten dalige kommentarer til såvel politik som andre foreteelser i det danske samfund.
Magasinet har indtil talt 7978 unikke læsere og er blevet citeret 5 gange i dagspressen. Venlig hilsen Henning Prins, redaktør.
Kulturdistributionen

Kulturdistributionen

At forestå distribution og PR-aktiviteter indenfor kultur- formidling i Øresundsregionen. Dels gennem distribution af plakater, tryksager m.v. i hele regionen, dels gennem udvikling af nye projekter til fremme af kulturinformation og kultur- udveksling og styrkelse af kulturel integration og samarbejde i regionen..
Kunst er kommunikation

Kunst er kommunikation

henrikbroch-lips.dk er et site, der via kunsten tilbyder kreativ kommunikation og innovativ branding til danske virksomheder, institutioner og enkeltpersoner. Derudover tilbydes såvel skriftlig som mundtlig formidling af kunst og kultur, kurser i praktisk og teoretisk kunst, foredrag, pressemeddelelser og kuratering af udstillinger og udsmykninger. Hver uge kan man desuden se et nyt og friskt stykke gadekunst på henrikbroch-lips.dk..
Kunstværkstedet

Kunstværkstedet

KunstVærkstedet er en sammenslutning af kunstnere med det formål at udfolde sig kreativt samt at hjælpe og støtte hinanden til at udbrede og formidle hinandens kunst og inspirerer hinanden og andre til at udtrykke sig kunstnerisk.
Foreningen består af både professionelle og amatører, der arbejder med mange forskellige kunstarter alt fra alt fra keramik, glas, billedkunst, træskærerarbejder, stenhugning osv.
KunstVærkstedet har.
We love People

We love People

We Love People skaber kommerciel underholdning, som målgruppen selv skal tilvælge under parolen - Turning Target Groups into Audience.
Firmaet ejes af en art director og en tekstforfatter med stor erfaring inden for kultur og reklame..