tilmeld link

Kunst & Kultur -» Antikviteter


Her finder du hjemmesider for inden for temaet - antikviteter

Antikvitet.net

Antikvitet.net

Velkommen til Danmarks største udvalg i Antikviteter. Kontakt de udstillende butikker direkte via e-mail. Nye tilbud hver eneste dag. Kig forbi ofte..
Athena antik

Athena antik

Athena-antik.dk er en webforretning med speciale i kongeligt blåmalet porcelæn, hovedsageligt musselmalet og blå blomst.

Derudover er der et udvalg af diverse B&G stel, Holmegaard glas, kinesisk porcelæn og figurer..
Bevaringscenter Nordjylland

Bevaringscenter Nordjylland

Bevaringscenter Nordjylland tilbyder konservering og restaurering af blandt andet møbler, hestekøretøjer, malerier, tekstiler, metaller, papir og foto, glas, porcelæn, læder og arkæologiske fund. Vi tager os især af museernes genstande, men arbejder også for andre; fx kirker, arkiver og private..
Bo-expert

Bo-expert

Rydning, køb og salg af alle typer dødsboer. Vi udfører professionel vurdering af indbo, antikviteter, brugte møbler, moderne kunst og design.
Bo-expert giver altid minimum 10% over skifteretsvurderingen. Altid kontant afregning..
Dantikstore

Dantikstore

Dantikstore.dk sælger alt inden for antikviteter, kuriosa, kunst, porcelæn, keramik, ure, designmøbler og samlerting. Vi har tusindvis af ting på lager. Vi leverer til hele verden.
Besøg også vores fysiske butikker. I butikken på Mols, Pakhusvej 17, 8420 Knebel, har vi åbent lørdag og søndag fra kl. 11-17, mens vi i Antikkælderen på Sct. Pauls Kirkeplads 11, 8000 Århus C, har åbent på hverdage (undt.
GS Antik

GS Antik

I vores onlinebutik kan du finde et udpluk af vores antikviteter, kunstværker, samle- og loppeeffekter. Du er naturligvis altid velkommen til at besøge vores fysiske butik.Butikken GS Antik & Loppemarked, hvor vi råder over ca 1500 m2 på Østergade 18 A, 20 A, 20 B og 20 C.Du er velkommen til at kigge ind og se det store udvalg af varer vi har i butikken. ... med blandt andet: Aluminia, Royal Copenhagen, Bing & Grøndahl, Dahl Jensen, Glas, Glasservicer, Keramik, Kunst, Møbler, Spise & kaffestel, .
Jamer Antik DK Porcelæn

Jamer Antik DK Porcelæn

Vort speciale er formidling, køb og salg af dansk porcelæn i form af stel, figurer, vaser og platter fra de københavnske porcelænsfabrikker (Lyngby, KPM, Dahl Jensen, Bing & grøndahl, Royal Copenhagen), men i forretningen er der også keramik, fajance fra Aluminia, Gl. ure, stik, bøger og andre smukke ting.
På vores hjemmesider finder De også et væld af informationer om dansk porcelæn og kunstindustri..
Skovs Antik | Danmarks største Antiklager

Skovs Antik | Danmarks største Antiklager

Danmarks største forhandler af antikke og brugte sølvbestik, porcelæn, glas m.m. Silkeborg.
VurderingsEkspert

VurderingsEkspert

VurderingsEkspert er et vurderingsfirma indenfor specielt antikviteter og kunst.Vurderingsekspert er beskikket af Domstolsstyrelsen til at foretage skifteretsvurderingen, samt konkursvurderinger.Firmaet tilbyder også privat konsultation indenfor vurdering, samt investering i kunst og antikviteter..