tilmeld link

Kunst & Kultur -» Højtider

Her finder du henvisninger til hjemmesider omkring højtiderne som Jul, Påske, Pinse mv. Find alt fra opskrifter til traditioner.
18
3,4
 Stem
Alt om højtider

Alt om højtider

På altom.nu får du kort og godt fortalt om hvorfor og hvordan vi fejrer helligdage og andre mærkedage både i Danmark : Jul, Påske, Pinse, Grundlovsdag, Halloween, Kristi Himmelfartsdag, Sankt Hans, Valdemarsdag, Valentine, St. Bededag, flagdage, internationale højtider og feriedage.
7
3,3
 Stem
Alt om julen

Alt om julen

På denne side skrives om julen i alle perspektiver. Gode ideer til årets julegaver, sparetips der kan gøre din jul billigere, artikler om hvilken julekalender der kommer i TV eller hvordan du kan lave en hyggelig juledekoreret stue.
Kort sagt vil der altså være alt om den dejlige danske jul - besøg siden og kom i julestemning..
10
3,9
 Stem
Dyssegaardens Juletræsplantage

Dyssegaardens Juletræsplantage

Føld årets juletræ På den gamle Dyssegaard Finde og fælde de flotteste juletræer - der er tusindvis at vælge mellem - også fældede.
Ride ture på Dyssegaardens æsler, Harry, Oliver og Don Pedro. Købe frilandsænder, frilandsgæs, frilandskalkuner, flæskestege, hamburgerryg og hjemmelavet rullepølse..
3
4,3
 Stem
Findjulen.dk er en blog om julen

Findjulen.dk er en blog om julen

Find adventssalmer, julesalmer og Luciatraditioner.

Se videoer om julekalendere fra YouTube og hør julemusik og se julefilm og find jule clipart, du kan downloade.

Find gudstjeneste juleaften og forhåbentlig juleglæden..
10
4,0
 Stem
Hvid Jul

Hvid Jul

Hvid Jul i Danmark hører til sjældenhederne. Læs om hvornår vi sidst havde hvid jul, hvad der kendetegner en hvid jul og om hvorfor hvidjulsbarometeret ikke virker.

Julefrokost i Danmark er en fast juletradition. Få inspiration til julefrokosten og få gode tips til hvordan du forbereder den perfekte julefrokost..
5
3,6
 Stem
Jul på DUDA

Jul på DUDA

Jul - sådan fejres julen i Danmark. Find julehistorier, julenisser og tips om julemanden.
Få ideer til julepynt og julefrokost, og lær om baggrunden for den dejlige højtid..
4
2,8
 Stem
Julefrokost

Julefrokost

Jul i Julenshule.dk - En hyggelig juleside med alt om jul. Opskrifter, shop, juleting, julefrokost, konkurrencer, sange, spil, malebog, julemad, julekalender, historier, julens historier og traditioner, mobilsjov, julekalender i TV og meget andet!.
12
4,5
 Stem
Julehilsen.org

Julehilsen.org

Send en anderledes julekort i år, send en syngende julekort.
Send en flot julecd til dine kære. Vi printer dit oploadet billede på cd'erne. Vælg mellem alle vores musikstykker. klik forbi julehilsen.org..
10
3,7
 Stem
Kikset julelys

Kikset julelys

Du kender det godt. Det bliver december. Vintermørket sænker sig over landet.
Lyde, dufte og minder fra barndommens jul med gran, guirlander og julelys dukker frem. Alt ånder fred og juleroen breder sig fra menneske til menneske, ud i stræder og på gader, fra hus til hus, fra by til by.
Så sker dét! Snigende ud fra papkasser i garager, skunke, loftsrum, kældre og pulterrum kryber de frem, draget af mørket og kulden.
Lyskæ.
0
0,0
 Stem
Mit juletræ

Mit juletræ

Med overskriften Køb dit jule træ hos os og få det bragt til din adresse, har Scangran har i over 11 år været et af landets førende firmaer i salg af juletræer.Vi har et stort udvalg af både bla. Nordmannsgran, Rødgran og pottetræer hvor vi ikke går på kompromis med vores høje kvalitets krav.Vi er også engros leverandører af juletræer til andre stadepladser..
15
2,2
 Stem
Påske - påskepynt påskeæg gækkebreve påskemad papirklip

Påske - påskepynt påskeæg gækkebreve påskemad papirklip

Påske. Lær om påskens traditioner med papirklip, påskepynt, påskeæg og gækkebreve.
Du kan også find tips til påskemad og sende online påske-kort..