tilmeld link

Kunst & Kultur -» Gallerier

Stor samling af danske kunst gallerier. Utrolig mange kunstnere har været hurtige til at få deres kunst og gallerier lagt online. Du kan desuden her finde hjemmesider til danske kunstnere.
8
3,1
 Stem
A Art Gallery

A Art Gallery

Billed galleri af Kunstmaler Jesper Schytt - kraftfulde og stærke farver - abstrakt, erotisk unik stil. A must see!
Når jeg maler billeder - drejer det sig om at givet et visuelt udtryk for mine følelser. Mine malerier er baseret på mit liv og mine fantasier - og mit mål er at alle mine følelser og fantasier skal sættes op på et lærred.
Maling er min lidenskab - mit LIV - min følelsesmæssige besættelse. Livet i si.
1
4,0
 Stem
Abstrakte Landskaber

Abstrakte Landskaber

På hanne-mix-mikkelsen.dk kan du se de flotte abstrakte landskaber, som Hanne Mix mikkelsen har malet. hun startede sin profesionelle maler-karriere tilbage i 2003-hvor jeg blev ansat hos Melstrup og Lumholt.

Nu har hun sammen med Carsten Munkø lavet sit eget galleri, hvor kunden og kunsteren kan mødes direkte uden mellem handler..
9
3,9
 Stem
Akvarel hos Galleri Holst

Akvarel hos Galleri Holst

Galleri Holst er et web galleri med akvarel som hovedområde.
Galleriet har eksisteret siden 2006 og der er efterhånden samlet en lang række akvareller. På Galleri Holst kan der også findes akrylmalerier og blyantstegninger.

Trænger du eller din virksomhed til et mere inspirerende indendørsmiljø, så er det muligt at købe akvarel og andre malerier gennem galleriet til en fornuftig pris.

Kig ind og husk at du altid e.
5
3,4
 Stem
Art2gain.com

Art2gain.com

Hvis du kigger efter et maleri, der kan pifte dine vægge op, så kig ind i mit online-galleri. Det er fyldt med unikke, farverige malerier i mange størrelser og priser, alle kan være med på.

Du kan enten få bragt malerierne ud eller hente dem selv. Der er selvfølegelig fortrydelsesret, hvis du mener, at maleriet ikke lige er, hvad du havde regnet med eller ikke passer ind i dit hjem alligevel.

Jeg er også til at tale med angå.
6
3,3
 Stem
ArtCompaz

ArtCompaz

ArtCompaz har Danmarks største webgalleri med censureret kunst. Vi repræsenterer over 50 forskellige kunstnere og har derfor flere tusinde værker at vælge imellem.
Køb via hjemmesiden eller kig forbi vores showroom på Frederiksberg. Vi er også specialister i udsmykning af virksomheder og udstillinger til kunstforeninger..
21
2,9
 Stem
Atelier & Galleri Ulla Houe, Herning

Atelier & Galleri Ulla Houe, Herning

Biografi: Efter flere år at have tegnet og malet på fritidsbasis startede jeg i 1989 med at modtage undervisning på Herning Billedskole hos kunstmaler Knud E. Skov, uddannet på Kunstakademiet København.
Undervisningen her var præget af den klassiske malerkunst, nøgenstudie efter model, opstillinger, tegning m.m. og bar præg af Knud E. Skovs egen erfaring under hans lærer i den tid, den kendte Bornholmske maler Lergaard, tilsat en modern.
39
3,5
 Stem
BakArt

BakArt

Galleri med en lang række abstrakte eller halvabstrakte billeder - som regel med udgangspunkt i naturen. På hjemmesiden findes priser på de enkelte billeder.
Der er desuden mulighed for udstilling af billeder. Find kontaktadresse på hjemmesiden..
5
4,0
 Stem
Cobra Kunst

Cobra Kunst

Kjeld Appels galleri sælger kunst direkte til kunden til fornuftige priser. KA har lavet både surealisme, cobrakunst og meget mere.

Der er en ny stil på vej. Vi har hele tiden malerier til salg, og vi svare på alle spørgsmål vidre e-mail God fornøjelse.
14
3,8
 Stem
CyberGalleriet

CyberGalleriet

Gratis online galleri. Søg i tusindvis af kunstværker! Online debat, forum, statisikker, afstemninger. Udstil din kunst gratis og udveksl erfaringer med andre kunstnere.
Få vurderinger og kommentarer til din kunst af andre kunstnere..
11
3,6
 Stem
DanishGallery.dk

DanishGallery.dk

Seriøst kunstgalleri med handel direkte via dankort. Danish Gallery er et seriøst og ambitiøst dansk galleri for moderne dansk og international kunst.
Via vores onlinegalleri, får talentfulde kunstnere mulighed for at eksponere deres værker overfor en stor skare af seriøse kunstinteresserede.
Danish Gallerys ambition er at udstille malerier af en høj kvalitet, og have kunstnere der appellerer bredt, såvel som nichekunstnere med deres h.
15
3,0
 Stem
Det Lille Galleri

Det Lille Galleri

Det lille galleri køber og sælger god kunst, primært oliemalerier. Galleriet spænder vidt fra dansk guldalder over klassisk kunst til moderne kunst.
Galleriet har et stort netværk, det betyder bla. et stort udvald indenfor mange genre. Se vores hjemmeside, skriv en mail, hvis du har spørgsmål..
3
4,0
 Stem
Dronninglund Kunstcenter

Dronninglund Kunstcenter

Dronninglund Kunstcenter, Thorup Hedevej 1, 9330 Dronninglund. Åbent tirsdag - fredag 1300-1700, weekends og helligdage 1100-1700.
Skiftende udstillinger. Den smukke og karakteristiske bygning på 1200 kvadratmeter blev opført i 1977 af el-installatør Birger Jensen, der med dette smukke center skabte et yndet udstillingssted for nutidskunst.
Det realiserede den drøm, han havde, om at skabe et center for kunst og kultur til gavn for alle kunstelskere.
H.
5
2,8
 Stem
fh-galleri

fh-galleri

fh-galleri Hjemmeside for maleren Flemming Holmgreen. Værkerne er abstrakte og naturalistiske landskabs-& bybilleder malet i olie eller akryl.

Kontemplationen af lysbrud over landskabet, himmelhvælvets intensitet eller den koloristiske sammensmeltning af by og omgivende landskab, malet i smukke naturlige farver er kendetegnet for mine malerier.

Besøg i mit atelier/galleri kan arrangeres, ring blot i forvejen. Jeg er registreret Artmoneykunstner..
1
4,0
 Stem
Gahrgalleri.dk

Gahrgalleri.dk

Primært portrætmaleri efter foto. På bestilling. Som oftest kunder, der ønsker familiemedlemmer portrætteret. Men også kæledyr er et yndet emne.

Ens foretrukne traktor (fx en John Deere) har senest været blandt bestillingerne. Ud over malerier byder galleriet desuden på ebøger, der gratis kan downloades..
4
3,3
 Stem
Galleri Art Expo

Galleri Art Expo

Galleri Art Expo er Århus største galleri med malerier, indramning og plakater.
Vi har et stort udvalg af kunstnere, skulpturer, keramik, glas kunst og rammer, som du kan købe online fra vores webgalleri.
Art Expo byder på oplevelser, og afholder udstillinger med kunstnere og arrangementer med vinsmagning, koncerter og temaaftener..
15
3,7
 Stem
Galleri Artio

Galleri Artio

Velkommen til artio.dk - Danmarks nye onlinegalleri.
Her tilbyder vi dig at se og købe kunst online. Er du kunstner, har du også mulighed for at udstille dine værker hos artio. Det er nemt at komme i gang.
Du skal blot registrere dig, og så har du med det samme mulighed for at købe kunst. Ønsker du at sælge din kunst, skal du blot følge vejledningen.
Rigtig god fornøjelse..
12
3,1
 Stem
Galleri Bornak

Galleri Bornak

Kaya Bornak udstiller unik billedkunst og collager. Med inspirationen hentet i musikken, teatret og showbizz udstråler billederne nostalgi, stemning og originalitet. Absolut rimeligt prisleje, hvor alle kan deltage..
5
4,0
 Stem
Galleri Cori Design

Galleri Cori Design

På cori-design.dk kan du online se og bestille moderne og meget alsidige akryl malerier til hjemmet til rimelige penge, som er malet af Cori.
Du kan og så her finde stock fotos og e-bogen, Sjælens Rose..
11
3,8
 Stem
Galleri Elkjær - farverige malerier af kunstner Hanne Elkjær

Galleri Elkjær - farverige malerier af kunstner Hanne Elkjær

Kan du lide farverige malerier med mange detaljer, så skal du tage og besøge Galleri Elkjær.
Kunstneren Hanne Elkjær har i mange år malet flot og levende kunst fyldt med finurlige figurer og kraftige, klare farver.
Besøg Galleri Elkjærs hjemmeside og find et billede, der passer perfekt til din stue..
17
3,5
 Stem
Galleri Gl. Lejre

Galleri Gl. Lejre

Galleri Gl. Lejre ligger ca. ½ times kørsel fra København i naturskønne omgivelser i den gamle, velbevarede landsby Gl. Lejre.
Galleri Gl. Lejre er blandt Danmarks førende gallerier og medlem af Dansk Galleri Sammenslutning..