tilmeld link

Kunst & Kultur -» Litteratur

Find hjemmesider omkring litteratur af forskellig art. Alt fra skribenter / forfattere til bøger. Bla. også noveller, novellesamlinger og generel information om dansk og international litteratur
5
3,4
 Stem
ABZebra & Alt-i-tekst.dk

ABZebra & Alt-i-tekst.dk

Websitet for eventyr. Vor punchline er Sproget i eventyret - eventyret i sproget.

Vi har udgivet moderne danske eventyr i snart ti år. De fleste af vore eventyr er oversat til engelsk, enkelte til kinesisk.

Udover forlagsvirksomhed har vi inhouse bureau med tekstforfatter til nyhedsbreve, public relations, pressemeddelelser, direct mails - samt sprogvask.

Vi oversætter endvidere til og fra og mellem sprogene dansk, svensk og engelsk. Illustrationer til b&oslas.
17
2,8
 Stem
Adda Lykkeboe

Adda Lykkeboe

Min skæbnedato blev min fødselsdag, den 20. april 1939. Hitler, verdenskrigen, det personlige liv midt i det store, gjorde mig tidligt politisk vågen.
Jeg tilbragte min barndom på Færøerne, hvor jeg blev påvirket af min skolegang hos Fransciscanersøstrene. Jeg kom til Danmark i 1956, og uddannede mig som bibliotekar, I mine modne år, under indtryk af de toscanske landskaber, vendte min færøske barndoms katolske indtryk til.
9
4,1
 Stem
bog.nu - danske boganmeldelser

bog.nu - danske boganmeldelser

Bog.nu samler alle danske boganmeldelser og forsyner alle anmeldte bøger med en karakter imellem 0 og 100.

Sitet gør det nemt at søge bøger i forskellige kategorier og danne sig et overblik over hvilke bøger der ifølge anmelderne er de bedste.

For alle tilgængelige bøger kan den aktuelle bogpris fra de førende netboghandlere sammenlignes..
1
4,0
 Stem
Bogbillen

Bogbillen

Det er min intention at skabe en læseværdig blog om et emne, som jeg brænder for; nemlig bøger. Jeg vil gerne have, at min bog blog skal give dig en anderledes, humoristisk og lidt finurlig indgangsvinkel til det, som jeg kalder for Bøgernes forunderlige verden.

Jeg forestiller mig bogbillen.dk som en guide til bøgernes verden; herunder gennemarbejdede boganmeldelser i øjenhøjde, forslag til hvilke bøger du bare SKAL læse og hvilke bøger du KAN læse. Få et smugkik i Bogbillens skrivebor.
6
3,5
 Stem
bpo-forfatter.dk

bpo-forfatter.dk

Velkommen til mit site, hvor du kan læse om mit forfatterskab i alle dets afskygninger. På sitet kan du læse om hvilke bøger jeg har udgivet og hvor jeg ellers har været publiceret.

Du kan læse om min baggrund og finde ud af i hvilke littærere sammenhænge, jeg er at finde. Ydermere kan du downloade pressemeddelelser og diverse relevant billedmateriale..
45
4,0
 Stem
Den Gamle Poet

Den Gamle Poet

På denne side har du mulighed for at læse digte af en gammel poet, der sidder alene ved sin computer et sted i Danmark og meddeler sine tanker til verden.
Hjemmeside med et stort antal digte fra 1962 til i dag.
Forfatterens egen oplæsning af over 300 tekster. Vælg mellem digtsamlinger eller temaer. Roulettefunktion.
5
3,4
 Stem
Emma Gad

Emma Gad

Selv om vi ind imellem kan grine af Emma Gad, er der med skyldig hensyntagen til den forløbne årrække, stadig mange guldkorn at hente fra Admiralinden.
Imidlertid var hun meget mere end en løftet pegefinger. Hun var også dramatiker, udstillingsarrangør, foreningskvinde og ikke mindst; et godt hjerte..
3
4,0
 Stem
Fantasilæsning

Fantasilæsning

Ny læseform ser dagens lys. Lad fantasien guide dig vej ind i det ubevidste. Din hjerne indeholder uendeligt mange gode historier, du skal bare lære at grave dem frem. Læs mere på hjemmesiden.
1
4,0
 Stem
Fantasy Bøger

Fantasy Bøger

På FantasyBøger.com kan du finde anbefalinger af en masse gode romaner inden for fantasygenren. Herudover er der jævnlige blogindlæg omkring, hvad der rører sig på markedet og i vækstlaget - både i udlandet og i Danmark.

Bloggen drives af en dansk fantasyforfatter, der brænder for det, han laver, så tag et smut ind og læs mere ....
8
4,3
 Stem
Forfatter Martin Vinther Madsen

Forfatter Martin Vinther Madsen

En hjemmeside for at udbrede kendskabet til mit forfattervirke. Her findes oplysninger om udgivede bøger, bøger på vej, kontaktoplysninger. mm.

Der er også en beskrivelse af mine fortællerarrangementer som jeg kalder for FANTASIFABRIK.
Desuden er der links til forlag, illustratorer og andet som har relation til mine bøger..
5
4,4
 Stem
Forfatterstemmer.dk

Forfatterstemmer.dk

En side med online digtoplæsning. Vi lægger gerne dine digte ud på nettet i mp3 format, så andre kan lytte til dem.
Forfatterstemmer.dk er en nyskabelse idet vi gerne vil promovere digtoplæsningen. Det er noget helt andet at høre et digt læst op af forfatteren selv end det er at læse det selv.
Besøg os og lyt til digte eller læs dine egne digte op for andre..
3
3,3
 Stem
Fyldepennen

Fyldepennen

Publicering af læsernes egne digte, noveller, rejsebeskrivelser, hverdagsoplevelser, livshistorier, brevkasser og debatforum..
4
4,0
 Stem
H.C.Andersen Information

H.C.Andersen Information

På H.C. Andersen Information findes bl.a. oplysninger om H.C. Andersens liv, færden, eventyr og forfatterskab. Der er over 1100 sites med billeder og tekst, der er med til at illustrere hans liv og færden fra hans fødsel i 1805 til døden i 1875. Desuden er der eksempler på H.C. Andersen egne tegninger, papirklip, eventyr og digte. Nutidens interesse for H.C. Andersen er beskrevet og illustreret med masser af eksempler fra events, udstillinger m.m.. En del an.
12
4,3
 Stem
Lyt En Bog - Download af lydbøger

Lyt En Bog - Download af lydbøger

Velkommen til Lytenbog.dk her på siden kan du kigge i danmarks største udvalg af danske online lydbøger.
Du kan søge, læse og lytte på bøgerne inden du beslutter dig. Alle bøgerne kan downloades og afspilles på alle typer Mp3 afspillere, iPhone, iPods og meget mere.
Specialister i download af lydbøger. Lydbøger til børn og voksne. Danmarks største udvalg af lydbøger til download..
4
4,0
 Stem
Læs anmeldelser om udgivelser og forfattere på bog.guide.dk

Læs anmeldelser om udgivelser og forfattere på bog.guide.dk

Bog.guide.dk er en bogguide, hvor du blandt andet kan læse de seneste nyheder og finde aktuelle anmeldelser samt diverse artikler om klassikere, bestsellere, forfattere og meget mere.

På bog.guide.dk får du et godt overblik over den eksisterende litteratur inden for forskellige emner og genrer..
2
4,5
 Stem
Med støvlerne på - I kamp i Irak og Afghanistan

Med støvlerne på - I kamp i Irak og Afghanistan

Med støvlerne på er din chance for at komme ind i kampsoldaternes verden. I bogen følger du premierløjtnant Søren Sjøgren under hans udsendelse til Irak på det sidste hold der og til Afghanistan på hold 7.

Der findes to slags soldater; dem der har været der, og dem der ikke har.
1
1,0
 Stem
Noveller123

Noveller123

Noveller er blevet et populært emne. Men hvad er noveller egentlig. På Noveller123 forklarer vi fra bunden, hvad en novelle er.
Du kan desuden indsende dine egne noveller. Læs også om forfattere, som har skrevet kendte noveller, herunder Blicher og Tom Kristensen..
2
4,0
 Stem
Rimogremser.dk

Rimogremser.dk

Ældre danske børnesange, sanglege, poesivers og anden børnepoesi. Vendespil og puslespil. En hjemmeside, der gerne formidler og gerne styrker børnepoesi i nutid og datid, - og helst gøre det på en underholdende men stadigvæk lødig måde..
3
4,0
 Stem
Silja Bødker

Silja Bødker

silja boedker er en forfatterhjemmeside. Silja Bødker har skrevet bøger for børn og unge om socialrealisme, science fiktion, historiske bøgr med fantasy-islæt.

Hun har iblandt skrevet en ungdomsserie om Djengis Khan, og hendes seneste udgivelser er spændende Fantasy-bøger, og her kan alt ske..
7
4,1
 Stem
Søren Jessen

Søren Jessen

Bøger og illustrationer af Søren Jessen. Forfatter til både børnebøger og romaner for voksne.
Skriver mest i den fantastiske genre hvor virkeligheden er det mindste problem.
Søren Jessen har vundet flere priser både for sine skriverier og tegninger..