tilmeld link

Kunst & Kultur -» Diverse

Her samler vi forskellige kunst og kultur hjemmesider som vi ikke endnu har oprettet en selvstændig kategori for. Generelt vil vi oprette en ny kategori, når vi har 3 eller flere sites som falder inden for samme kategori.
3
4,0
 Stem
cph-art online kunstmagasin

cph-art online kunstmagasin

Netbaseret tidsskrift, der har kultur som hovedemne.
Kunstnere og andre aktører indenfor kulturverden har mulighed for oprettelse af kunstnerprofilen på sitet for at synliggøre deres virke..
5
4,0
 Stem
Huginmosaik

Huginmosaik

Kulturhistorte, som amatør savnes kontakt til andre med tilsvarende interesserede udtrykt i ord og billeder hvorledes man udtrykker, viser egne billeder egen tekst på hjemmeside til læsning og kommentarer fra andre med samme interesse venlig hilsen Bent sørensen.
7
4,0
 Stem
Kritisk Portal

Kritisk Portal

Kritisk Portal er et kulturmagasin, der anmelder kunst og bøger samt kommer med aktuelle, næsten dalige kommentarer til såvel politik som andre foreteelser i det danske samfund.
Magasinet har indtil talt 7978 unikke læsere og er blevet citeret 5 gange i dagspressen. Venlig hilsen Henning Prins, redaktør.
2
3,5
 Stem
Kulturdistributionen

Kulturdistributionen

At forestå distribution og PR-aktiviteter indenfor kultur- formidling i Øresundsregionen. Dels gennem distribution af plakater, tryksager m.v. i hele regionen, dels gennem udvikling af nye projekter til fremme af kulturinformation og kultur- udveksling og styrkelse af kulturel integration og samarbejde i regionen..
5
4,0
 Stem
Kunst er kommunikation

Kunst er kommunikation

henrikbroch-lips.dk er et site, der via kunsten tilbyder kreativ kommunikation og innovativ branding til danske virksomheder, institutioner og enkeltpersoner. Derudover tilbydes såvel skriftlig som mundtlig formidling af kunst og kultur, kurser i praktisk og teoretisk kunst, foredrag, pressemeddelelser og kuratering af udstillinger og udsmykninger. Hver uge kan man desuden se et nyt og friskt stykke gadekunst på henrikbroch-lips.dk..
2
4,0
 Stem
We love People

We love People

We Love People skaber kommerciel underholdning, som målgruppen selv skal tilvælge under parolen - Turning Target Groups into Audience.
Firmaet ejes af en art director og en tekstforfatter med stor erfaring inden for kultur og reklame..