tilmeld link

Kunst & Kultur -» Diverse


Her samler vi forskellige kunst og kultur hjemmesider som vi ikke endnu har oprettet en selvstændig kategori for. Generelt vil vi oprette en ny kategori, når vi har 3 eller flere sites som falder inden for samme kategori.

cph-art online kunstmagasin

cph-art online kunstmagasin

Netbaseret tidsskrift, der har kultur som hovedemne.
Kunstnere og andre aktører indenfor kulturverden har mulighed for oprettelse af kunstnerprofilen på sitet for at synliggøre deres virke..
Huginmosaik

Huginmosaik

Kulturhistorte, som amatør savnes kontakt til andre med tilsvarende interesserede udtrykt i ord og billeder hvorledes man udtrykker, viser egne billeder egen tekst på hjemmeside til læsning og kommentarer fra andre med samme interesse venlig hilsen Bent sørensen.
Kritisk Portal

Kritisk Portal

Kritisk Portal er et kulturmagasin, der anmelder kunst og bøger samt kommer med aktuelle, næsten dalige kommentarer til såvel politik som andre foreteelser i det danske samfund.
Magasinet har indtil talt 7978 unikke læsere og er blevet citeret 5 gange i dagspressen. Venlig hilsen Henning Prins, redaktør.
Kulturdistributionen

Kulturdistributionen

At forestå distribution og PR-aktiviteter indenfor kultur- formidling i Øresundsregionen. Dels gennem distribution af plakater, tryksager m.v. i hele regionen, dels gennem udvikling af nye projekter til fremme af kulturinformation og kultur- udveksling og styrkelse af kulturel integration og samarbejde i regionen..
Kunst er kommunikation

Kunst er kommunikation

henrikbroch-lips.dk er et site, der via kunsten tilbyder kreativ kommunikation og innovativ branding til danske virksomheder, institutioner og enkeltpersoner. Derudover tilbydes såvel skriftlig som mundtlig formidling af kunst og kultur, kurser i praktisk og teoretisk kunst, foredrag, pressemeddelelser og kuratering af udstillinger og udsmykninger. Hver uge kan man desuden se et nyt og friskt stykke gadekunst på henrikbroch-lips.dk..
We love People

We love People

We Love People skaber kommerciel underholdning, som målgruppen selv skal tilvælge under parolen - Turning Target Groups into Audience.
Firmaet ejes af en art director og en tekstforfatter med stor erfaring inden for kultur og reklame..