tilmeld link

Kunst & Kultur -» Portaler

Kunst- og kulturportaler på nettet rummer store mængder viden og information. Portalerne leder dig videre til de forskellige museer, teatre, kulturhuse og andre steder, som byder på store oplevelser. Find portalerne her, men oplev kunst og kultur i virkeligheden.
5
2,4
 Stem
Arkade.dk

Arkade.dk

ARKADE - fagportal for Arkitektur, Kunst og Design integrerer en række forskelligartede ressourcer, der tilsammen dækker de emner, som findes i kunstbibliotekerne i bred forstand. Herved gives kunstbibliotekernes brugere forbedret og lettere adgang til informationssøgning i relevante informationskilder.
3
2,3
 Stem
Find-En-Kunstner.dk

Find-En-Kunstner.dk

Kunst, kunstnere, kunstforum. Find-En-Kunstner.dk sætter kunsten og kunstnere i fokus.
Deltag i debatten i vores kunstnerforum..
1
1,0
 Stem
Foreigners in Denmark

Foreigners in Denmark

Foreigners in Denmark er et online fællesskab, skabt til at lette og muliggøre multikulturrel kommunikation, samspil og venskaber mellem danskere og udlændinge der bor i Danmark.
Vi tilbyder nyttige resourser på engelsk til at hjælpe nye på vej i at lære og forstå den danske kultur..
1
4,0
 Stem
Funview.dk - Danmarks nye Kultur & Underholdnings portal

Funview.dk - Danmarks nye Kultur & Underholdnings portal

Funview.dk er Danmarks nye kultur og underholdnings portal hvor vi har samlet mere end 20.000 events / arrangementer samt mere end 13.000 steder rundt omrking i hele Danmark.

Hvad enten du søger hoteller, koncerter, film, restauranter, idræt eller sågar diskoteker, så er mulighederne store for at finde det hos Funview. Kom ind & opret en bruger helt gratis og deltag i vores månedlige konkurrence om to stk´s billetter til en valgfri biograf film samt popkorn..
13
3,8
 Stem
Kultur Plakaten

Kultur Plakaten

Din nyhedsguide til det danske kulturliv. Din nyhedsguide til det danske kulturliv med seneste nyheder om film, musik, scene, koncerter, kunst, bøger, restauranter, anmeldelser og spil. Og alt det kulturen har at byde på..
2
4,0
 Stem
KUNSTEN.NU

KUNSTEN.NU

Hold dig ajour med KUNSTEN.NU Her er et godt tilbud til den kunstinteresserede, der ønsker at holde sig ajour med, hvad der sker inden for kunsten.
KUNSTEN.NU er et internetmagasin, som bringer aktuel information om samtidskunst fra hele landet. Hver uge byder på 5-10 artikler - anmeldelser, interviews, debatindlæg og andet godt. Magasinet har udstillingsguider, som gør det nemt at holde overblik over, hvad der er på tapetet netop nu.
Og gå ikke glip.
4
4,0
 Stem
Kunstonline.dk

Kunstonline.dk

Danmarks største guide til kunst på nettet KunstOnline.dk er en international kunstportal med links til omkring 3.000 museer og gallerier, og 10.000 billedkunstnere, arkitekter og designere fra 80 lande..