tilmeld link

Kunst & Kultur -» Kunstnere


Find danske kunstnere her inden for alt slags kunst. Der er både malere, fotografer, designere mf. Savner du en kunstner kan du nok finde ham/hende her

Galleri Kornerup

Galleri Kornerup TopLink

Hjemmesidefor maleren: Lars Kornerup Johansen. Abstrakt og naturalistisk oliemaleri i smukke, stærke, provokerende farver.
Værkerne udstråler glæde, dybde og drive. Vi kommer gerne hjem til dig, med vor malerie r(st.kbhn).
Advancekunst.dk

Advancekunst.dk

Spirituel kunst, i acryl, olie eller akvarel. I flere af billederne er der desuden forsk. lag af mos, gips, træ, sand m.m. samt ilagt rav / krystaller og andet.
Billederne er malet intuitivt / meditativt og ud fra en stemning, kvalitet eller vibration.
Inspirationen henter jeg fra mit virke som terapeut..
Alettes Maleri

Alettes Maleri

Galleri for billedkunstneren Alette Gundelach Hoffmeyer. Alette maler mest billeder i akvarel men også akryl.
Hun maler i klare, glade farver, med mange motiver inspireret af blomster og eventyr. Alette er også Art Money kunstner. På siden er der fremvisning af over 200 billeder, samt nyheder, information om udstillinger, cv og andet..
Allan Krogh Skulptur

Allan Krogh Skulptur

Få en forsmag på mine skulpturer, hovedsageligt støbt i bronze, her i mit online galleri.
På hjemmesiden kan du også følge min weblog og få indblik i hvordan en skulptur bliver til, og hvad jeg er i gang med på værkstedet..
Andreas Hjertholm

Andreas Hjertholm

Tegning og Musik. Forsanger i bandet Ørets Døve Ringen. Alle medlemmer af Ørets Døve Ringen har gennemgået en forvandling. En forvandling af nødvendig- og uundgåelighed. F. Bernstorff er manden der trækker trådene og får tingene til at ske. Og vi har alle i dette lille orkester måtte træde igennem F.B.'s maskine. Maskinen der suger dig ind og spytter dig ud igen. Du føler lyset er uhyre skarpt, men vænner dig gradvist til det. Du ser nu at din krop er indhyldet i slim og blod fra en kæmpe Kenta.
Anitas-akvareller.dk

Anitas-akvareller.dk

Mit navn er Anita, jeg bor i en lille by i Sønderjylland, et område hvor jeg kan finde masser af inspiration i den smukke og frodige natur. Jeg har haft en del udstillinger, både separate og sammen med andre kunstnere.
For tiden koncentrerer jeg mig mest om mine akvareller og akryl samt oliemalerier hvor jeg til stadighed forsøger at forbedre min teknik, og mit udtryk..
Anne Fonnesbech Skulptur

Anne Fonnesbech Skulptur

På denne hjemmeside kan du se unika skulpturer af Anne Fonnesbech. Skulpturerne er lavet i ler efter levende model i en stil, jeg kalder rå naturalisme. I mine skulpturer søger jeg enkeltheden.
Det er linierne og stramheden, der skaber figurens dynamik i rummet. Detaljen er oftest bare et forstyrrende element..
Anne Krag

Anne Krag

Anne Krag, en hjemmeside med glaskunst, malerier og digte! Alt kan købes via henvendelser.
Specielle og specifikke ønsker fremstilles også ved henvendelse! Der vil løbende være udskiftning og fornyelse af billeder..
Annefuglsang.dk

Annefuglsang.dk

Stort udvalg og meget alsidig kunst. Her finder du helt sikkert et maleri/collage der passer i dit hjem. Mine malerier er lyriske, ekspressive og koloristiske - en farveeksplosion af glæde og nysgerrighed.

Malerierne er abstrakte fortællinger, inspireret af naturen og bebyggelserne i det græske øhav - en rejse ind i farvernes verden, inspireret af rejser i den virkelige verden.

I collagerne leges med både surrealisme og perspektiv. Motiverne er hold.
Art by Rikke Darling - Moderne malerier

Art by Rikke Darling - Moderne malerier

Malerier af kunstner Rikke Darling. Abstrakte moderne malerier af københavnsk kunstner.
Abstrakte malerier med sjæl og attitude. Min figur StyleGirl er en kvinde fra modens verden. En moderne kvinde i en foranderlig verden..
Art of faces

Art of faces

Art of faces er dansk billedkunst af Lisbeth N. Pedersen. Hun er autodidakt maler og har malet og tegnet, siden hun var barn.

Hun finder inspiration i den danske natur og det menneskelige sind. Hun maler uden skitser, hovedsageligt ekspressionistiske billeder, ofte kan der ses markeringer af former, ansigter, masker og kroppe i hendes billeder..
Art-anette.dk

Art-anette.dk

Fluorescerende farver; det er dem, som jeg bruger oftest i mine malerier, da det er det mest nærliggende værktøj jeg kan bruge, som mest ligner de smukke farver, som jeg ser i mit indre øje.
Jeg udtrykker energier fra de indre Lysverdener, og det er med stor ydmyghed..
art-gf

art-gf

Ekspresionisme og surrealisme - moderned formsprorg primært billeder på lærrede og masonit..
Artwerk

Artwerk

Billedkunstner, portrættegner og designer.
Uddannet på danmarks designskole som unik designer. Jeg arbejder inden for popkunstens univers og i mine billeder arbejder jeg med et filmisk udtryk og holder af at fortælle en historie. Jeg tegner enkle og naturlige portrætter på bestilling..
askunst.dk

askunst.dk

Besøg ASKunst - Nyborg.
Dette handler om kunst for alle. - www.askunst.dk
Kig bla. en tur i mit galleri, hvor der er malerier til salg.
Har her d. 1 Januar 2007 etableret eget værksted, hvor jeg her i ro og mag kan fordybe mig i den kunstneriske verden.
Der vil løbende blive lagt nye malerier ind på mit website. Siden opdateres jævnligt.
I det nye år vil jeg også hengive mig med sten, stenkunst.
I/du er velkommen til at kontakte.
Atelier Birkehøj

Atelier Birkehøj

En hjemmeside med mange forskellige typer af malerier. Portrætter, blomster- og naivistiske malerier er, hvad man kan finde på denne hjemmeside.
På min hjemmeside kan der sendes besked til mig via kontaktsiden eller der kan skrives i gæstebogen og sendes postkort mm.
Jeg kan kontaktes via hjemmesiden, såfremt der ønskes pris på et billed, der er malet eller et som man ønsker skal males..
beneshel.dk

beneshel.dk

Websiden indeholder tegninger og malerier lavet af mig (Ben Eshel).
Der kan ses billeder malet på lærred acryl og olie, illustrationer lavet i adobe photoshop. Og diverse sketches og tegninger. Motiverne er vidt forskellige.
Formålet med siden er at vise mine ting og forhåbentlig få en reaktion fra folk som kigger forbi. Positiv og Negativ kretik modtages med åbne arme..
Benny Trampedach

Benny Trampedach

Mine egne akvareller og acrylmalerier i den abstrakte og impressionistiske stil.
Se mere på min hjemmeside. Udover det,- er der masser af andet stof for næsten alle. Både male/tegnekonkurrence, forum, tilmelding af din hjemmeside, visitkort, wallpapers og en masse andet..
Benny Vigan Madsen, portrætmaler og kunstmaler

Benny Vigan Madsen, portrætmaler og kunstmaler

Benny Vigan Madsen (født 1964), dansk professionel portrætmaler og kunstmaler, mest kendt for serien (Det Virtuelle Tæskehold) fra 2009, en række oliemalerier af politikere, som har været udsat for vold.

Portrætter og abstrakte malerier i olie og akrylmalerier samt portrættegninger. Maler også på bestilling..
Bettina Holst

Bettina Holst

Akryl- og oliemalerier med et strejf af humor - udført af billedskaber Bettina Holst.
Ønsker du at købe et maleri eller udstille dem, er du meget velkommen til at kontakte mig. Se mere på hjemmesiden..