tilmeld link

Kunst & Kultur -» Foreninger

Samling af forskellige danske kunst- og kulturforeninger. Der kan være mulighed at gå på udstillinger eller foredrag med andre ligesindet. Flere foreninger har også konkurrencer hvor du kan vinde kunstværker. Der vil både være nyere og ældre kunst og kultur informationer at finde her
12
2,9
 Stem
Auroras Kanonlaug

Auroras Kanonlaug

En forening for mænd med hang til et godt knald! Auroras Kanonlaug blev stiftet den 27. maj 1999, og er hjemmehørende på Aabenraa Museum.
Udgangspunktet for kanonlaugets virke er fregatskibet Auroras to bevarede kanoner, som Aabenraa Byhistoriske Forening har købt, og som nu er deponeret på Aabenraa Museum. Auroras Kanonlaug kan ved passende lejligheder afgive salutskud på en forsvarlig - og så vidt muligt - historisk korrekt måde, og har p&a.
527
4,4
 Stem
FFKP / Forening For Kulturelle Projekter

FFKP / Forening For Kulturelle Projekter

FFKP er en forkortelse af Forening For Kulturelle Projekter .Vi er en kulturel Forening , der bygger på kultur fra mellemøsten og det danske kultur.
Vi holder forskellige arrangementer/aktiviteter (bla.a. Arabisk modersmålsundervisning til børn og sang/stemmetræning til unge, foredrags-aftener om Islam/ den islamiske adfærd / undervisning, lejrture, ture til museer og seværdigheder, kontakt til andre foreninger og grupper i samfundet for at styrke .
3
2,3
 Stem
Hyggeklubben Kort & Godt

Hyggeklubben Kort & Godt

Hyggeklubben Kort & Godt er en Hyggeklub der arrangerer diverse ture, udflugter mm. Bl.a Familietur-cykeltur-krotur-Seniortur og juleklip. Endvidere arrangeres der turneringer i Billard, Dart og Chigago.
Klubben har åbent hver tirsdag aften samt alle lør-søn og helligdage..
2
4,5
 Stem
Kunst på arbejdspladsen

Kunst på arbejdspladsen

Kunst på arbejdspladsen beskæftiger sig med kunstudlejning til virksomheder i hele landet. Kunst på arbejdspladsen er en nonprofit forening, der med sine ca. 3500 kunstværker, er en af danmarks største private samlinger af moderne dansk samtidskunst.

Medlemmerne, ca. 100 virksomheder på landsplan, kan låne udstillinger af både maleri, grafik og fotokunst. Det er kunst af høj kvalitet, og samlingen indeholder både de store klassikere som Per Kirkeby, Wilhelm Freddie og Henry Heerup, samt .
6
3,5
 Stem
Skævinge Kunstforening

Skævinge Kunstforening

Hjemmeside for en forening af kunstinteresserede i og omkring Skævinge Kommune.

Skævinge Kunstforening er en låneforening, hvor medlemmerne kan låne et eller flere kunstværker i 1 år ad gangen.