tilmeld link

Kunst & Kultur -» Foreninger

Kunst på arbejdspladsen

Kunst på arbejdspladsen beskæftiger sig med kunstudlejning til virksomheder i hele landet. Kunst på arbejdspladsen er en nonprofit forening, der med sine ca. 3500 kunstværker, er en af danmarks største private samlinger af moderne dansk samtidskunst.

Medlemmerne, ca. 100 virksomheder på landsplan, kan låne udstillinger af både maleri, grafik og fotokunst. Det er kunst af høj kvalitet, og samlingen indeholder både de store klassikere som Per Kirkeby, Wilhelm Freddie og Henry Heerup, samt tidens store navne som Tal R, John Kørner og Kaspar Bonnén.
Der er ca. 700 kunstnere repræsenteret i samlingen. På siden kan man se en komplet værksfortegnelse over samtlige værker og læse om alle udstillingerne. Alle arbejdspladser kan blive medlem af foreningen kunst på arbejdspladsen, og modtage skiftende kunstudstillinger til nonprofit priser, og er man interesseret i dansk samtidskunst, er hjemmesiden anbefalelsesværdig.


Søgeord: kunstudlejning, kunst, udlejning, maleriudlejning, erhverv, arbejdsmiljø
Tilføjet d.
Kategori: Kunst & Kultur » Foreninger
Vurderet: Kunst på arbejdspladsen
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,5 ud af 5 - baseret på 2 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

2
4,5
Stemmer:Kunst på arbejdspladsen Link er blevet vurderet 4,5 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Kunst på arbejdspladsen
Dit Navn:
Validering: 2 + 5 =
Kommentar:Relaterede links:

Auroras Kanonlaug


En forening for mænd med hang til et godt knald! Auroras Kanonlaug blev stiftet den 27. maj 1999, og er hjemmehørende på Aabenraa Museum.

FFKP / Forening For Kulturelle Projekter


FFKP er en forkortelse af Forening For Kulturelle Projekter .Vi er en kulturel Forening , der bygger på kultur fra mellemøsten og det danske kultur

Hyggeklubben Kort & Godt


Hyggeklubben Kort & Godt er en Hyggeklub der arrangerer diverse ture, udflugter mm. Bl.a Familietur-cykeltur-krotur-Seniortur og juleklip. Endvidere arrange