tilmeld link

Kunst & Kultur -» Teater

Elsker du kunst, kultur og teater? Vores teaterlinks leder dig til de bedste teatre og de bedste forestillinger. Denne liste er nøglen til store teateroplevelser for dig og dine teatervenner. Følg linkene til teateret
11
3,1
 Stem
Blot til Lyst | Andet og mere end teatersport

Blot til Lyst | Andet og mere end teatersport

Blot til Lyst er en århusiansk improgruppe, der har eksisteret siden 1990.
I starten var det teatersport der drev gruppen, i dag er teatersporten afløst af andre former for underholdende improteater.
Besøg siden og læs om improen, Gorilla Teater, Komikaze, TalkShow, StageCrashing og andre shows - og læs hvad det kan gøre for dig!.
5
3,4
 Stem
Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater

Den Danske Nationalscene. Fra 2008 består Det Kongelige Teater af Gl. Scene på Kgs. Nytorv, Operaen på Holmen, og et helt nyt skuespilhus, som til gengæld gør at såvel Stærekassen som de to Turbinehaller ikke længere vil være på listen over Det Kongelige Teaters faste scener..
4
4,0
 Stem
Det Ny Teater

Det Ny Teater

Det Ny Teater, er med sine mere end 1000 pladser et af landets største og mest besøgte teatre. Teatret har siden 1994 produceret musikforestillinger på internationalt niveau.
En ubrudt række af kunstneriske og publikumsmæssige succeser, bl.a. The Phantom of the Opera, Chicago, The King and I, Beauty and the Beast, The Producers, The Sound of Music, Cats m.fl..
6
4,0
 Stem
doodee.dk

doodee.dk

En børnemusical af Keld Vestergaard for børn i aldren fra 4-8 år. Cd udkom i oktober 2007, hvor bl.a. Mek Pek og Ann Nørgaard medvirker.
Musicalen er velegnet til musikværksted m.m. i indskoling, børnehaver og fritidshjem. Den er også velegnet som læs og lyt / underholdning til ferieturen..
6
4,3
 Stem
Gruppe38.dk

Gruppe38.dk

Verdensklasse og prisvindende teater specialiseret i at henvende sig til både voksne og børn.

Teatret turnerer verden rundt, og har bl.a. spillet tre gange på Operahuset i Sydney.

Har egen scene i centrum af Århus, hvor egne forestillinger og gæstespil præsenteres henover sæsonen..
2
4,0
 Stem
KulturRiget

KulturRiget

KulturRiget formidler børne- og ungdomsteater samt kreative workshops til de 1-16 årige.

Alle vores forestillinger er nøje udvalgte, og er kendetegnet ved at fortælle en særlig historie, der beriger publikum på den gode måde! KulturRiget formidler kun refusionsgodkendt teater af højeste kvalitet.

Vi har hele tiden fingeren på pulsen, og er dermed til at levere det nyeste og mest spændende af tidens teater. Hold &oslas.
3
4,0
 Stem
Musicalen Atlantis

Musicalen Atlantis

Fanside om musicalen Atlantis. Musicalen Atlantis er et eventyr og det samme kan man sige om dens tilblivelse. Peter Spies, Thomas Høg og Sune Svanekier var tre gamle skolekammerater, der i 80erne havde arbejdet sammen i diverse pop-/rockbands og kabaretgruppen Onkel Dum & Bananerne . I 1990 følte de, at tiden var kommet til at tage fat på en virkelig stor udfordring: At skrive den første danske gennemkomponerede musical.
Men ét er at skrive en mu.
2
4,0
 Stem
Musik, teater og oplevelser - musikteatret.dk

Musik, teater og oplevelser - musikteatret.dk

Musikteatret er Holstebro og omegns kulturelle midtpunkt. Her finder du et oplevelsernes mekka der spænder både vidt og bredt.

Er du til klassisk ballet vil du finde et pænt udvalg af ballet forestillinger, ikke mindst fra Den Kgl. Balletskoles børn og unge.

Er det musikken der trækker dig kan du snildt glæde dig til de mange store kunstnere der betræder disse sale. Bl.a. kan man opleve store navne som Stig Rossen og Rasmus Seebach for b.
4
4,0
 Stem
Teater og drama wiki

Teater og drama wiki

En side hvor teater og dramalærere kan dele deres øvelser, undervisningsforløb og erfaringer. Alle kan uden problemer komme med bidrag til siden.

Det er utroligt nemt, og du kan på under 1 minut have tilføjet øvelser..
10
4,4
 Stem
Teater Refleksion

Teater Refleksion

Teater Refleksion stræber efter at levere teater af højeste kvalitet - både hvad angår indhold og udtryk. Teatrets særkende er brugen af dukker og animationer på scenen, hvor dukken står som centralt objekt og medie.

Ofte er det eksistentielle temaer der tages op i en atmosfære af ro, koncentration og nærvær, som giver både børn og voksne rum til fordybelse.
Formålet er at inspirere, udfordre og opmuntre .
7
3,7
 Stem
Teatret bag kroen

Teatret bag kroen

Familie- og morskabsteater. Spiller 4 forestillinger årligt. 1 komedie/farce, som regel en modrgåde hvor publikum nyder en 3 retters menu under forestillingen.

Derudover spilles der 3 børne- og familieforestillinger hvoraf den ene er en juleforestilling..
2
4,0
 Stem
Aarhus Teater

Aarhus Teater

Aarhus Teater tilbyder virksomheder eksklusive fordele og en række spændende særarrangementer på Aarhus Teater. Gavekort til levende oplevelser!.