tilmeld link

Kunst & Kultur -» Tatovering

Skal du have en ny tatovering, eller leder du bare efter imponerende billeder af flotte tatoos. Følg linkene herunder, så finder du det hele. Både tatovører og sider med viden om tatoveringernes kultur og billeder af tatovørkunst
12
3,3
 Stem
BodyMod.dk - Danmarks største tattoo og piercing website

BodyMod.dk - Danmarks største tattoo og piercing website

BodyMod.dk er Danmarks største hjemmeside for alle med interesse for tatoveringer, piercinger, brandings, scarifications etc.
BodyMod.dk har Danmarks største forum hvor du kan søge gode råd og vejledning, i galleriet kan du finde inspiration til din næste udsmykning under kategorier som; tribal, pinup, stjerner, blomster, new school, old school osv..
5
3,6
 Stem
Bound

Bound

Bound er Danmarks største guide til tattoo, piercing og alt det frække.
Med en profil får du hurtigt overblik over hvad der sker i dit lokalområde - og har du gode eller dårlige erfaringer med et sted kan du dele det med de andre besøgende..
7
3,1
 Stem
Magic Moon Tattoo & Piercing

Magic Moon Tattoo & Piercing

Her findes studiet hvor du kan få lavet alle former for tatovering og piercinger, til MEGET rimelige priser.
Vi er her for at gøre dig tilfreds. Hos os kan du komme både med og uden tidsbestilling, og du er mere end velkommen med dine egne ideer, vi har en uformel tone i forretningen.
Du har mulighed for at få lavet din tatovering, diskret uden andre har mulighed for at stå og kigge..
6
3,3
 Stem
Mintattoo

Mintattoo

MinTattoo.dk er stedet hvor du kan vise din tattoo frem, beskrive hvorfor du har fået lavet den og hvad den betyder for dig.
Andre har så mulighed at give den karakter og kommentere den. Der er forum hvor du kan skrive kommentar eller give gode råd.
Du kan også skrive privat til andre brugere og få venner eller en date hvis det er det du føler for :-) Så opret dig her på MinTattoo.dk og upload billeder af din tattoo og skriv hvad de betyde.
50
3,8
 Stem
Tattoo Mini - Tatovør

Tattoo Mini - Tatovør

Medlem af Dansk Tatovør Laug, Danmarks største billedgalleri. 12 års erfaring - kig forbi og find inspiration! Forum, galleri og behandlingsvejledning..