tilmeld link

Kunst & Kultur -» Religion

I Danmark har man ret til at udøve den religion, man bekender sig til uden risiko for at blive diskrimineret. De forskellige religioner har ofte deres egen kunst og deres egen kultur, og ved at følge de forskellige links, kan du blive klogere på religion i mange afskygninger
4
4,0
 Stem
Frans af Assisi

Frans af Assisi

Født i Assisi 1182. Død i Portiuncula 1226. Kanoniseret 1228. Festdag 4.oktober Francesco Bernardone var søn af en velhavende klædehandler og førte som ung et overfladisk, sorgløst liv sammen med andre unge lapse.

Erfaringer fra sygdom og borgerkrig gjorde ham mere besindig, og en dag syntes han i kirken San Damiano at høre et Kristus-billede sige til sig: "Frans, du skal rejse mit hus, det er ved at falde sammen"!.
11
3,8
 Stem
Hvorfor lever jeg?

Hvorfor lever jeg?

Siden om livets store spørgsmål.
Hvor stammer mennesket fra?
Hvad er vores formål med livet?
Er der mere mellem himmel og jord?.
24
3,5
 Stem
IslamiC.dk

IslamiC.dk

En flot og attraktiv hjemmeside med information, artikler og medier om Islam - skrevet med sprog både muslimer og ikke-muslimer forstår.
Derudover er der et omfattende og livligt forum med over 2000 tilmeldte.
IslamiC.dk har til formål at åbne op for dialog og bygge bro mellem muslimer og ikke-muslimer i Danmark.
6
2,3
 Stem
Islamkritisk Netværk i Folkekirken

Islamkritisk Netværk i Folkekirken

Islamkritisk Netværk i Folkekirken er et løst organiseret netværk, der ser det som sit formål at studere og kritisere islam. Netværket, som blev dannet i forsommeren 2006, har som sit udgangspunkt, at kristne og muslimer ikke tror på den samme Gud.
Den kristne tror på Gud som fader til Jesus Kristus, den treenige Gud. Muslimen derimod bekender sig til Muhammeds Allah som skænker af bogen Koranen.
Forskellen markeres tydeligt i Koranen (9.30.
3
2,3
 Stem
Kirker.dk

Kirker.dk

Danske kirkers hjemmeside med links til kirkernes hjemmesider. Søgefunktion og alfabetiske lister. Præsentation af kirker.
Afstemninger. Artikler om jul, påske og pinse. Kirkelige organisationer, skoler og kirkelige handlinger..
6
4,3
 Stem
Kort til Kirken

Kort til Kirken

Korttilkirken er den eneste side, hvor du finder korrekte adresser og kort m. GPS-koordinater til ALLE Danske Folkekirker, foto af kirkerne og henvisning til deres hjemmesider.
Kirkerne er listet både alfabetisk og efter kommuner. Se alle kirkerne på én gang på Google Earth.
1
2,0
 Stem
Kristendom

Kristendom

Lær om den danske folkekirke, Grundtvig og bibelen. Læs også om katolikker og de andre kristne trosretninger i Danmark.
2
3,0
 Stem
KristenDownload.dk

KristenDownload.dk

Dette er en side der tilbyder gratis ting for kristne. Du vil kunne finde baggrundskærme/wallpapers til dit skrivebord.
Programmer til at studere Bibelen og diverse henvisninger til hvad Internettet har at byde på, så du ikke behøver bruge flere timer på at støvesuge det..
2
3,5
 Stem
KristenKalender.dk - aktivitetskalender for hele den kristne kirke

KristenKalender.dk - aktivitetskalender for hele den kristne kirke

Her kan du annoncere dine og din kirkes arrangementer og få flere folk til dine arrangementer Kristenkalender vil give dig et overblik over kristne aktiviteter over hele Danmark.
Det kan vi ikke gøre uden din hjælp. Hjælp os med at lægge aktiviteter på siden HELT GRATIS..
2
2,0
 Stem
Muhammed-tegningerne - Wikipedia

Muhammed-tegningerne - Wikipedia

Oversigt over forløbet. Muhammed-tegningerne er 12 satiriske tegninger af islams profet Muhammed, der i 2005 blev bragt i Jyllands-Posten. Tegningerne, inklusive en, der afbilder Muhammed med bombe i turbanen og en, der gør grin med Jyllands-Posten, blev bragt den 30. september 2005, som en illustration til en artikel om selvcensur og ytringsfrihed..
6
3,0
 Stem
Omvendelse.dk

Omvendelse.dk

Hvad sker der når jeg dør? Findes der et Helvede? Og har jeg egentlig brug for Gud, eller kan jeg klare mig selv. Hvad siger bibelen egentlig om dette?
Dette og andet kan du få svar på, hos omvendelse.dk. Husk at tjekke ind på bloggen sand.omvendelse.dk hvor du kan kommentere på redaktørens indlæg om kristendom, ateisme, falsk lære, beviser for Guds eksistens m.m..
6
4,3
 Stem
OVL Kirke

OVL Kirke

Oure, Vejstrup og Lundeborg kirkes hjemmeside. Her kan du læse om hvad du skal gøre i forskellige siturationer f.eks fødsel, dåb og vielse.
Du kan også spille spil, se kirkenyt online og meget mere..
181
4,0
 Stem
Pilgrimsvandring i Nordjylland

Pilgrimsvandring i Nordjylland

Mødested og fællesskab for pilgrimme i nordjylland. Kommende pilgrimsvandringer og andre arrangementer. Bønner og andre tekster for pilgrimme.
Pilgrimmens syv nøgleord.
Links til danske og udenlandske pilgrimshjemmesider.
2
2,5
 Stem
Religion.dk

Religion.dk

Stor portal til den religiøse Cyberverden. om kristendom, islam, buddhisme, jødedom, hinduisme og anden religion. Om religion, etik, eksistens og u-lande. Et kvalificeret indeks med ca. 4.000 links.
7
3,4
 Stem
Religionsguide

Religionsguide

Religion, lær om de forskellige trosretninger, islam, jøder, hinduisme, buddhisme, m.fl.
4
4,0
 Stem
Selskabet til støtte for Pakistans Kirke

Selskabet til støtte for Pakistans Kirke

Selskabet til støtte for Pakistans Kirke er hverken et traditionelt missionselskab eller et nødhjælpsselskab.

Det støtter de kristne i Pakistan og er historisk forpligtet på menigheden i Mardan. Ud over kirken i Mardan er der en skole med ca. 200 drenge og piger fordelt på 10 klassetrin, - et hostel for ca. 30 af skolens drenge, hvor de får kost og logi, - og en værkstedsskole, der kan rumme op til 90 elever.

Værkstedskolen.
4
4,0
 Stem
Skjød Kirke - landsby kirke

Skjød Kirke - landsby kirke

Hjemmeside for Skjød kirke, Landsbyen skjød ligger i Faverskov kommune. Der kan findes information om aktiviteter i Skjød Kirke.

Hvad der sker i sognet Skjød, samt andre aktiviteter i Skjød. skjød, faverskov, hammel, hasten, kirke, konfirmand, landsby.
8
3,9
 Stem
Tidehverv

Tidehverv

Hjemmesiden bringer teologiske, historiske og samfundsorienterede artikler fra tidsskriftet Tidehvervs 80-årige historie..
0
0,0
 Stem
Vilslev og Hunderup Sogne

Vilslev og Hunderup Sogne

Vilslev-hunderup sognes side om kirkelige handlinger, gudstjenester, dåb, konfirmation, vielse, begravelse, debat om kristendom, troen, islam, andre trosretninger, arrangementer, ture og rejser til norge, færøerne, menighedsråd, kirkerne, personalet..
4
4,0
 Stem
Aalborg MenighedsCenter - en dynamisk kirke i Aalborg

Aalborg MenighedsCenter - en dynamisk kirke i Aalborg

Aalborg MenighedsCenter er en moderne og relevant kirke i Aalborg, og AMCnet.dk er kirken direkte til dig gennem din internetforbindelse. Åbent når du har tid.
På AMCnet.dk vil du opleve det klassiske kristne budskab på en ny og frisk måde. Du kan se, høre og downloade søndagens gudstjeneste, læse pastorens blog og deltage i debatten, samt meget mere. Aalborg MenighedsCenter er en kirke for alle i Aalborg og i Danmark..