tilmeld link

Kunst & Kultur -» Gallerier

Atelier & Galleri Ulla Houe, Herning

Biografi: Efter flere år at have tegnet og malet på fritidsbasis startede jeg i 1989 med at modtage undervisning på Herning Billedskole hos kunstmaler Knud E. Skov, uddannet på Kunstakademiet København.
Undervisningen her var præget af den klassiske malerkunst, nøgenstudie efter model, opstillinger, tegning m.m. og bar præg af Knud E. Skovs egen erfaring under hans lærer i den tid, den kendte Bornholmske maler Lergaard, tilsat en moderne form for kunst pædagogisk undervisning.
Efter ca. 10 år på Herning Billedskole har jeg modtaget anden form for undervisning, croquis, portrætmaling, samt akvarelmaling af lærere tilknyttet Århus Kunstakademi. Ulla Houes kunstneriske talent breder sig over mange paletter indenfor billedkunsten. Hun tegner gerne croquis og maler både akvareller og ekspressionistisk-abstrakte billeder med olie og akryl.
Hun bevæger sig fra naturalismen til det non-figurative alt afhængig af stemningsøjeblikket. Store strøg og klare, dybe farver kendetegner Ulla Houes malerier, som bl.a. er inspireret af ophold i Italien. Man føler sig henledt til en toscansk piazza i aftensolen med en veltempereret chianti i glasset, og det er her Ullas styrke fremtoner. Hun besidder en evne til at opsluge beskueren og inddrage denne i sit univers.
Mine arbejder har med årene spændt vidt, fra portræt til opstilling. Senest dog mest med landskabsmotiver, samt motiver fra Italien, hvor jeg en årrække var bosat. Jeg arbejder på at udtrykke en expressionistisk-naturalistisk form, nogle gange med en tendens til det abstrakte, især de seneste år.


Søgeord: Kunst, kunstner, malerier, kunstmaler, galleri, atelier, ulla houe, skulptur, Geoquis, akvarel
Tilføjet d.
Kategori: Kunst & Kultur » Gallerier
Vurderet: Atelier & Galleri Ulla Houe, Herning
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 2,9 ud af 5 - baseret på 21 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

21
2,9
Stemmer:Atelier & Galleri Ulla Houe, Herning Link er blevet vurderet 2,9 stjerner
 Stem på dette link
Del & gem denne side:

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Atelier & Galleri Ulla Houe, Herning
Dit Navn:
Validering: 2 + 2 =
Kommentar:Relaterede links:

Rie kunstgalleri


Portræt At udtrykke sig gennem billeder er for mig en kæmpe oplevelse og en spændende proces hvor strukturer, farver og tanker blandes og til

Galleri Shoppen


Køb moderne kunst online på nettet - Lad dig friste af det store udvalg, som omfatter mere end 850 værker af danske kunstnere, der arbejder m

Galleri H


Galleri H står for Hansgaard og Hjerteblod og siden er dedikeret til arbejdet med kunst.Både som kunstner og for mennesker der ønsker at være kreative. Galleri