tilmeld link

Kunst & Kultur -» Gallerier

DanishGallery.dk

Seriøst kunstgalleri med handel direkte via dankort. Danish Gallery er et seriøst og ambitiøst dansk galleri for moderne dansk og international kunst.
Via vores onlinegalleri, får talentfulde kunstnere mulighed for at eksponere deres værker overfor en stor skare af seriøse kunstinteresserede.
Danish Gallerys ambition er at udstille malerier af en høj kvalitet, og have kunstnere der appellerer bredt, såvel som nichekunstnere med deres helt egne specielle kendetegn.
Danish Gallery tilbyder god og bred eksponering for disse kunstnere via et markedsført og velbesøgt webgalleri, og skaber ligeledes en nem, bekvem og sikker handelsplatform for kunstinteresserede købere, der gerne i ro og mag vil betragte og udvælge de værker de finder mest attraktive. Danish Gallery har betalingsløsning og er godkendt af PBS, og du kan som kunde således handle direkte med dit dankort, og du undgår således besværet og risikoen ved at skulle overføre penge via banken.
Danish Gallerys intention er at have en bred pallette af kunstnere indenfor mange forskellige stilarter. Du vil således opleve at malerierne spænder bredt, da der jo heldigvis ikke findes noget entydigt svar på hvad god stil og smag er, og på hvad der passer i netop dit hjem eller på din arbejdsplads. Vi stiller således ikke krav om at kunsteren er uddannet på kunstakademiet eller har lignende baggrund.
Autodidakte kunstnere er velkomne, og så længe de faglige evner og talentet er til stede, indleder vi gerne et samarbejde med artisten.


Søgeord: Malerier, kunst, galleri, kunstnere, værker, artister,
Tilføjet d.
Kategori: Kunst & Kultur » Gallerier
Vurderet: DanishGallery.dk
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 3,6 ud af 5 - baseret på 11 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

11
3,6
Stemmer:DanishGallery.dk Link er blevet vurderet 3,6 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
Kommentar af: Hanne Frandsen, d.12-05-2011, kl.17:38
Har nu handlet på dette galleri Danish Gallery flere gange.
Hver gang med super service og hurtig levering.
Stort udvalg af moderne malerier. Anbefales.

Skriv en kommentar omkring websiden: DanishGallery.dk
Dit Navn:
Validering: 10 + 1 =
Kommentar:Relaterede links:

Akvarel hos Galleri Holst


Galleri Holst er et web galleri med akvarel som hovedområde.
Galleriet har eksisteret siden 2006 og der er efterhånden samlet en lang rækk

netgalleri.dk


I tæt samarbejde med anerkendte kunstnere vises en lang række af kunstværker og info. om udstillinger m.m.
Gå på opdagelse f&a

Rie kunstgalleri


Portræt At udtrykke sig gennem billeder er for mig en kæmpe oplevelse og en spændende proces hvor strukturer, farver og tanker blandes og til